Riedena

een tikkie anders

Slide 1

      

Slide 2

      

Slide 3

      

Slide 5

      

Slide 4

      

Slide 6

        

slide 7

      

slide 8

      

Slide 9

      

Slide 10

      

Slide 11

      

PreviousNext

Vragen

Selecteer een categorie

Zoek FAQs
Toon alle FAQs

Wij berekenen 29,50 euro bezorgkosten per levering, Lelystad is bezorgen gratis.

De zending van uw bestelling kunt u niet volgen want Riedéna levert persoonlijk de producten bij u af.

Wij nemen altijd een paar dagen vooafgaand aan de levering contact met u op.

Wij bezorgen alleen met u in overleg, alle werkdagen van de week. Mits het u slecht uitkomt willen wij ook op zaterdag leveren maar liever niet.

U spreekt met ons een leverdag en dagdeel af dan zult u dus thuis moeten zijn of ervoor zorgdragen dat er iemand bij u thuis is die de levering in ontvangst kan nemen en de levering kan controleren op de juiste kwaliteit.

Paketten via een bode zijn prijs op aanvraag, Meubelbezorgkosten zijn 29,50 voor heel Nedrland

De Wadden eilanden extra toeslag (veer en extra tijd kosten) Lelystad is bezorgen gratis. 

Verfproducten besteld bij een meubelbestelling worden meebezorgd met een extra toeslag in de vorm van de onkosten van bezorgen die wij moeten betalen aan onze leveranciers.

Riedéna levert zelf bij u uw bestelling af en plaatst deze bij u op de juiste plek maar u zult er zelf voor moeten zorgen dat er altijd assistentie aanwezig is want de chauffeur is altijd alleen.

Zonder assistentie van uw kant plaatsen wij de levering bij u voor de deur, de producten zijn doorgaans te zwaar voor één persoon.

U kunt bij ons betalen; iDEAL, PayPal, overboeken of contant bij aflevering. U kunt uw bestelling ook zelf ophalen als wij deze compleet hebben, ook dan kunt u contant afrekenen. U kunt bij ons in de werkplaats niet pinnen.

Dat klopt, maar als u producten wilt bestellen en die vindt u niet in onze webwinkel dan kunt u uw wensen kenbaar maken door ons een Email te sturen of u gebruikt het contactformulier dan krijgt u van ons een bericht terug.

De doelstelling is een goede service te leveren aan onze meubelklanten, zij kunnen ook voor de juiste onderhoudsproducten bij ons terecht tegen een zeer concurerende prijs.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder enige reden van opgaaf uw producten te retourneren, uitgezonderd zijn speciaal voor u gemaakte producten en maatwerk,

De producten moeten in de orginele staat van levering verkeren en onbeschadigd zijn en in de orginele verpakking retour gezonden worden indien verpakt geleverd is.

De retourverzendkosten zijn voor 100% voor rekening van Riedena. 

Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen inclusief de eventueel bezorgkosten voor 100% aan u terrugbetaald.

U vindt het herroepingsrecht formulier van Riedena links bovenaan bij Topmenu Bestellen

Als de producten niet aan uw verwachting voldoen dan mag u deze in de orginele staat van levering retourneren. (zie Herroepingsrecht). Speciaalwerk en maatwerk zijn uitgesloten en kunnen niet retour worden genomen. De producten moeten onbeschadigd zijn.

Orginele verpakking is niet van toepassing want Riedena leverd haar producten persoonlijk af zonder verpakkings materiaal.

Is er sprake van herroepingsrecht dan heeft de consument recht op terug betaling van de totale kostprijs dus ook de reeds betaalde transportkosten die Riedena heeft doorberekend.

Maar stuurt een klent goederen retour dan zijn de transportkosten voor 100% voor rekening van de klant of retour zender. U kunt daar Riedena nimmer voor aansprakelijk stellen.

U vindt het herroepingsrecht formulier van Riedena links bovenaan bij Topmenu Bestellen